Winkelwagen

  Download HP 840 g1 gebruikershandleiding   Download HP 840-g1-quickspecs

Gebruiksklaar en gratis thuisbezorgd!

+ service, garantie & verzekering

Refurbished laptop HP EliteBook 840 met gratis cursus + extra's

€ 999,00 € 399,00
Exclusief € 6,95 verzendkosten
geen

Wij vinden het belangrijk dat senioren vertrouwd raken met internet. Bent u er ook aan toe om de stap in de digitale wereld te maken, of is uw huidige computer traag en verouderd? Profiteer dan van deze exclusieve aanbieding met ledenvoordeel, in samenwerking met Digi Surfer! Een gereviseerde laptop HP EliteBook 840, met uitgebreide service en garantie, gebruiksklaar (alle gebruikelijke software staat er al op) plus een gratis cursus digitale vaardigheden, en dat alles voor maar €399

DE COMPLETE AANBIEDING OP EEN RIJ: 
-> Refurbished laptop HP EliteBook 840
-> Topkwaliteit uit de zakelijke elite-serie van HP
-> Compleet met accu, power adapter, netsnoer en bedrade muis
-> Uitgebreid service- en garantiepakket
-> 2 jaar hardware-garantie (normaal is maximaal 1 jaar bij een refurbished laptop)
-> 1 jaar val-, stoot- en waterschadeverzekering
-> 1 jaar technische helpdesk via telefoon en WhatsApp
-> Compleet met vooraf geïnstalleerde software
-> Hulpknop (supportbutton) voor direct contact
-> Gebruiksklaar en gratis aan huis geleverd
-> Gratis digitale-vaardighedencursus (t.w.v. € 125) via internet

Zie Meer informatie voor uitgebreide productgegevens en specificaties!Meer informatie

 • 2 jaar hardware-garantie
 • 1 jaar val-, stoot- en waterschadeverzekering
 • 1 jaar technische helpdesk via telefoon en WhatsApp
 • veilig betalen via iDeal of bankoverschrijving
 • uitstekende klantenservice
 • Product gegevens
 • Product Specificaties

Digi Surfer
Digi Surfer is een sociale impact organisatie met twee overkoepelende, sociale doelstellingen in haar maatschappelijke visie: het elimineren van e-waste en stimuleren van digitale inclusie. Sinds 2014 onderscheiden ze zich door het aanbieden van een unieke pallet aan circulaire hardware, IT-services en digitale vaardigheden cursussen.

Refurbished
Veel bedrijven vervangen hun bedrijfslaptops al na een paar jaar. Refurbished – Engels voor opgeknapt of gereviseerd – betekent dat oude data wordt verwijderd met professionele software van de hoogste normen, vervolgens worden alle computers gronding gecheckt door technici van ISO gecertificeerde bedrijven waarbij wordt gekeken naar zowel de optische als technische staat. Kwetsbare onderdelen worden vervangen door nieuwe en de laptop wordt professioneel gereinigd. U krijgt dus een gereviseerde laptop die technisch 100% in orde is met mogelijk enkele lichte gebruikerssporen. Waar u nog jaren mee vooruit kunt. De accu heeft een minimale capaciteit van 75% t.o.v. een nieuwe accu, waardoor u gemakkelijk een behoorlijke tijd zonder netsnoer kunt werken. Digi Surfer werkt exclusief samen met partners die over de juiste ISO certificeringen beschikken.

Zakelijke professionele Laptops
Alle refurbished Laptops die Digi Surfer levert zijn zakelijke professionele laptops. De zakelijke Laptops zijn van veel betere kwaliteit in behuizing en onder “de motorkap” zijn de relevante componenten zoals printplaten, poorten, koeling et cetera veel robuuster uitgevoerd. Met een circulaire zakelijke laptop heeft u zelfs in veel gevallen een betere of op zijn minst een even goede Laptop dan een nieuwe consumenten laptop in vergelijkbare prijsrange. 

Laptop beschrijving
De circulaire HP EliteBook 840 power laptop is een zakelijke high-end topkwaliteit laptop die bekend staat om haar degelijke behuizing en betrouwbaarheid. De laptop is snel in gebruik door de uitgebalanceerde combinatie van de supersnelle 120 GB SSD harde schijf met de i5-4e generatie processor en 8 GB DDR3 werkgeheugen. Bij de Product Specificaties vindt u een uitgebreide opsomming van alle kenmerken. 

De SSD (Solid State Drive) harde schijf
Deze laptop is voorzien van een nieuw type SSD harde schijf die werkt zonder bewegende delen waardoor de SSD harde schijf veel minder crashgevoelig is en met minder energie verbruik tot 5 keer sneller is dan een normale HDD harde schijf! 

Geïnstalleerde software
Windows 10, Windows Defender anti-virus en CCleaner, volledig Libre Office-pakket, Adobe Acrobat Reader (PDF lezer), Google Chrome webbrowser, Google Zoom en WhatsApp. Om u op afstand te helpen hebben we TeamViewer geïnstalleerd en met de Digi Surfer “Panic Button” kunt u altijd directe contact opnemen met Digi surfer. Meer informatie onder de Product Specificaties.

Garantie en verzekering

 • Deze Digi Surfer approved laptop wordt geleverd met liefst 2 jaar garantie. Normaal gesproken zijn refurbished laptops met maximaal 1 jaar garantie
 • Voor de batterij geldt een garantieperiode van 1 jaar na aankoop. De levensduur van de batterij wordt naar mate u het product langer gebruikt onvermijdelijk minder. Werkt de laptop in de garantieperiode alleen maar aan de oplader en helemaal niet op de batterij, dan wordt de batterij kosteloos gerepareerd of vervangen.
 • In het 1e jaar dekt de Digi Surfer verzekering val-, stoot en waterschade van de Laptop. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van 25 euro.


Service pakket

 • Telefonische- en whatsapp helpdesk met remote ondersteuning gedurende het eerste jaar.
 • Doorlopend beschikbaar zijn de wekelijkse Live streams met vraag en antwoord met en door senioren onder begeleiding van een moderator, het YouTube video kanaal met tip & tricks en de toegankelijke (FAQ) kennisbank. Via de Digi Surfer contact button, weergegeven als Icon op het beeldscherm kan de men altijd direct contact krijgen met Digi Surfer.

Digitale vaardigheden cursus
Met de online Digitale Vaardigheden cursus breng u uzelf naar een goed niveau van digitale vaardigheid. Naast de zelfstudie met levendige illustraties en animaties, kunt u ook deelnemen aan het online Webinar onder leiding van een gediplomeerde docent die u les geeft. Daarnaast zijn alle lessen op het YouTube kanaal van Digi Surfer te zien voor herhaling en oefening. We behandelen relevante thema’s als DigiD en overheid, cyber security (phishing, email) en veilig shoppen op het internet. U krijgt na aankoop van de laptop 1 jaar lang toegang tot de cursus.

Circulaire laptops voor een betere wereld
Naast een voordelige keuze, is “refurbished” ook nog eens een zeer duurzame keuze voor het milieu. Door het refurbishen van computers wordt de levensduur aanzienlijk verlengt en gaan computers veel langer mee. Het produceren van een computer is erg schadelijk voor het milieu, hoe langer we dus met onze apparaten kunnen doen, des te beter voor mens en milieu.

Als u de laptop over enkele jaren wilt vervangen of deze is aan het einde van de levensduur dan kunt u gebruiken deze gratis terugzenden naar Digi Surfer. U krijgt bovendien nog een waardebon van €50 die u kunt verzilveren in de Digi Surfer webshop. Wij dragen zorg voor een goede recycling van de laptops en u helpt mee de wereld weer wat schoner te krijgen.

UW LAPTOP: PROFESSIONELE HP ELITEBOOK 840, GEREVISEERD EN GEREINIGD

 • Professionele HP Elitebook 840, gereviseerd en gereinigd onder strenge eisen
 • 100% technisch in orde met amper tot geen gebruikssporen
 • 14 inch HD-beeldscherm met webcam
 • Moderne i5-4e generatie processor
 • Supersnelle 120 GB SSD harde schijf
 • 8 GB DDR 3 werkgeheugen
 • US International keyboard (qwerty)
 • Aansluitingen via 4x USB, Display Port uitgang, VGA uitgang , ethernet poort, connector docking station, koptelefoon aansluiting
 • Compleet uitgevoerd met accu, power adapter, netsnoer en bedrade muis
 • Minimale accu-capaciteit van 75% t.o.v. een nieuwe accu

GEBRUIKSKLAAR MET DEZE SOFTWARE GEINSTALLEERD:

 • Besturingssysteem Windows 10 Home* 
 • Anti-virus (Windows defender) en onderhoud (CCleaner)
 • PDF-lezer (Adobe Acrobat Reader) en webbrowser (Google Chrome)
 • Zoom en WhatsApp en TeamViewer (voor hulp op afstand)
 • Digi Surfer “Contact Button” waarmee gebruikers directe ondersteuning kunnen verkrijgen van Digi Surfer.
 • Libre Office pakket (100% compatible met MS Office met vergelijkbare programma’s als Word, Excel en PowerPoint)
  • Libre Writer (= MS Word)
  • Libre Calc (= MS Excel)
  • Libre Impress (= MS Powerpoint)
  • Libre Draw (= MS Paint)
  • Libre Base (MS Access)
  • Libre formule editor
  • Libre Math

* Opmerking: Digi Surfer adviseert vooralsnog Windows 10 te gebruiken. Dit wordt volledig en veilig ondersteund. Windows 11 heeft nog wat kinderziektes.

DIGITALE VAARDIGHEDEN CURSUS
U krijgt na aankoop van de laptop één jaar lang gratis toegang tot de cursus. U ontvangt van Digi Surfer per mail een code waarmee u de digitale vaardigheden cursus kunt activeren en starten.

WAT NU ALS IK STRAKS VRAGEN HEB?
Voor deze aanbieding werken samen met het bedrijf Digi Surfer. Zij leveren zowel de refurbished laptops als ondersteuning voor u. Als u problemen of vragen heeft met het werken met de laptop, kunt u eenvoudig op de hulpknop (supportbutton) op uw laptop klikken. Iemand van Digi Surfer helpt u dan via een chat (berichten via een scherm) . U kunt uw vraag ook telefonisch of via WhatsApp stellen (het eerste jaar zonder extra kosten).

Even geduld...