Winkelwagen

Gratis thuis bezorgd

4 types

60 stuks hoortoestel batterijen Power One kwikvrij

€ 19,99
Gratis thuisbezorgd
geen

De Power One kwikvrije hoortoestel batterijen voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen en gaan extra lang mee, waardoor u uiteindelijk geld bespaart. Geadviseerd door fabrikanten van hoortoestellen!

Kies hieronder uw kleur/type batterijen en u ontvangt dus 60 batterijen in totaal, én gratis thuisbezorgd.

Meer informatie

Verwachte levertijd binnen 7 werkdagen
  • gratis thuisbezorgd
  • geadviseerd door fabrikanten van hoortoestellen
  • batterijen zijn kwikvrij
  • veilig betalen via iDeal of bankoverschrijving
  • uitstekende klantenservice
  • Product gegevens
  • Product Specificaties

Extra lange levensduur
De Power One kwikvrije hoortoestel batterijen gaan extra lang mee, waardoor u uiteindelijk geld bespaart. Uiteraard is de exacte levensduur wel afhankelijk van hoe intensief u het hoortoestel gebruikt. Het zijn zink-lucht hoortoestelbatterijen waarbij de spanning ontstaat als zuurstof met zink reageert. De batterijen worden geactiveerd zodra u het extra grote stickertje verwijdert. Laat de hoorbatterij enkele minuten "ademen" voordat u deze in het hoortoestel doet. Hierdoor neemt de hoorbatterij extra zuurstof op zodat u het maximale uit de hoorbatterij en uw hoortoestel haalt.

Hoge kwaliteit
De hoortoestel batterijen van Power One worden geadviseerd door de fabrikanten van hoortoestellen. Zij voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. De batterijen zijn voorzien van een roestvrijstalen laag die de batterijen beschermen tegen oxidatie. 

Makkelijk in gebruik
Power One hoortoestel batterijen hebben kleurcoderingen waardoor u makkelijk kunt zien welke batterijen geschikt zijn voor uw hoortoestel. De Power One heeft een kleurcodering. Lees de gebruiksaanwijzing van uw hoortoestellen goed om te voorkomen dat u de hoorbatterij verkeerd plaatst. Gebruik geen geweld als u de hoorbatterij plaatst. Het hoorbatterijtje moet soepel in en uit de batterijlade van het hoortoestel komen.   

Goed voor het milieu
Onze Power One hoortoestel batterijen zijn kwikvrij en daarmee minder belastend voor het milieu. Deze hoortoestelbatterijen zijn niet oplaadbaar. Verwijder lege hoorbatterijen uit het hoortoestel om eventueel lekken te voorkomen bij geen gebruik. Breng lege hoorbatterijen altijd naar een inzamelpunt voor batterijen en houdt deze uit de buurt van kinderen. Bewaren op kamertemperatuur.

Merk Power One Power One Power One Power One
Kleur/ type Blauw/ p675 Bruin/ p312 Oranje/ p13 Geel/ p10
Aantal pakjes   10 10 10 10
Aantal per pakje 6 6 6
Diameter (mm) 11.60 7.9 7.9 5.8
Dikte/Hoogte (mm) 5.4 3.6 5.4 3.6
Capaciteit (mAh) 650 180    
Voltage (v) 1.45 1.45 1.4 1.4
Kwaliteit  Hoog Hoog Hoog Hoog
Chemie Zinc-air Zinc-air Zinc-air Zinc-air
Oplaadbaar Nee Nee Nee Nee
Even geduld...